flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем юриста

08 жовтня 2013, 08:46

Шановні служителі закону!

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем юриста!



Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.

Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат.

Впевнені, що юристи України, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Наснаги вам, мужності й оптимізму!